[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: admin, BeKeSCoCuK, araratforum  
BeKeSCoCuK FoRuM » °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸Bilgisayar & Donanım,`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø » Photoshop » En İyi 5 Fotoğraf Efekt Sitesi (En İyi 5 Fotoğraf Efekt Sitesi)
En İyi 5 Fotoğraf Efekt Sitesi
Tarih: Ca, 13 July 11, 21.24.58 | Mesaj # 1
admin
 
Forum kurtarıcısı
Profil Mesajı
Administrators
Online:
Devre Dışı
Bilgiler
Üyelik tarihi:
Yaş:
Mesajlar: 419
Konuları: 419
 
 
Karizma
Rep Gücü : 10
Rep Puanı : 20168
Rep Seviyesi :
Seviye: 55
Aktiflik: 1149 / 1642
Güç: 2089 / 9347
Deneyim: 74%
Teşekkürlerim
Ödüller: 1 +
Kariyer: ± Rep: ±
İletisim
 
 
En İyi 5 Fotoğraf Efekt Sitesi
En iyi 5 Fotoğraf Efekt Sitesi
Photofunia Fotoğraf efektleri
En çok bilinen ve kullanılan online fotoğraf efekt sitesi diyebileceğimiz Photofunia üzerine gönderebileceğiniz dosya boyutu maksimum 2mb. Hergün yeni şablonlar ekleniyor ve bilinen dosya formatlarından Jpg, Gif ve Png dosyalarını destekliyor. Oluşturduğunuz fotoğrafı bilgisayarınıza kaydetme ve yayınlama imkanınız bulunuyor. Photofunia Türkçe olarak hizmet verebiliyor. tr.photofunia.com adresinden Türkçe olarak ulaşabilirsiniz.

Funphotobox Fotoğraf efektleri
Bir diğer fotoğraf efekt sitesi Funphotobox yüksek dosya boyutu ile karşımıza çıkıyor. 4mb boyutundaki fotoğraflarınızı göndermenize imkan sağlayan Funphotobox üzerinde 60 farklı şablon bulunuyor. Her hafta yenileri ekleniyor. Bilinen dosya formatları destekleniyor. Oluşturduğunuz fotoğrafı bilgisayarınıza kaydetme ve yayınlama imkanı veriyor.

Loonapix Fotoğraf efektleri
Loonapix için online fotoğraf efekti hizmeti veren bir siteden daha fazlası olduğunu söyleyebiliriz. Bir taraftan fotoğraflarınıza efektler uygulayabiliyorken diğer taraftan hazır çerçeveleri kullanabilir ya da küçük avatar resimleri yaratabilirsiniz. Loonapix, fotoğraf efekt siteleri içerisinde en yüksek dosya boyutu imkanını sağlıyor. 5mb ile yüksek kalitedeki fotoğraflarınızı yükleyebiliyorsunuz. Flickr üzerindeki fotoğrafları da gösterebildiğiniz Loonapix, Myspace ve Facebook ağlarına aktarım imkanıyla çok kapsamlı bir online fotoğraf efekt sitesi olarak karşımıza çıkıyor.

Photo505 Fotoğraf efektleri
Daha fazla şablon ihtiyacınız varsa kullanabileceğiniz Photo505 dosya boyutu olarak 1mb ile sınırlandırılmış. Hazır şablonlarla oluşturduğunuz fotoğrafınızı bilgisayara kaydetme ve sosyal platformlarda paylaşma imkanı veriyor.

Photoxtr Fotoğraf efektleri
En son tanıttığımız fotoğraf efekt sitesi ülkemizden bir girişim Photoxtr. Şubat 2009 başından itibaren faaliyet gösteren Photoxtr üzerinde Türkiye’den farklı alanları da şablon olarak görebilirsiniz. Şu an için 500kb dosya boyutu ile sınırlı Photoxtr ile oluşturduğunuz fotoğrafı sadece bilgisayarınıza kaydedebiliyorsunuz.

Yukarıda en iyi 5 fotoğraf efekt sitesini aktarmaya ve özellikleriyle toparlamaya çalıştık. Eğer bu siteler dışında sizin internet üzerinde kullandığınız ve listeye girebilecek durumda gördüğünüz eğlenceli şablonlara sahip yerler varsa yorumlarınızda belirtirseniz sevinirim. Ve tabii ki bu içlerinden hangisinin en sık kullanıldığı da soru olarak sorulabilir.
Resim Dostya:


...:::admin Uyenin İmazsı :::...


ŞİFRE:www.bekescocuk.ucoz.com




by
 
BeKeSCoCuK FoRuM » °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸Bilgisayar & Donanım,`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø » Photoshop » En İyi 5 Fotoğraf Efekt Sitesi (En İyi 5 Fotoğraf Efekt Sitesi)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: