[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: admin, BeKeSCoCuK, araratforum  
BeKeSCoCuK FoRuM » °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸Bilgisayar & Donanım,`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø » Network ve internet » Rapidshare Yeni Sistem (Rapidshare Yeni Sistem)
Rapidshare Yeni Sistem
Tarih: Pz, 20 July 08, 21.53.30 | Mesaj # 1
admin
 
Forum kurtarıcısı
Profil Mesajı
Administrators
Online:
Devre Dışı
Bilgiler
Üyelik tarihi:
Yaş:
Mesajlar: 419
Konuları: 419
 
 
Karizma
Rep Gücü : 10
Rep Puanı : 20168
Rep Seviyesi :
Seviye: 55
Aktiflik: 1149 / 1642
Güç: 2089 / 9347
Deneyim: 74%
Teşekkürlerim
Ödüller: 1 +
Kariyer: ± Rep: ±
İletisim
 
 
Rapidshare Yeni Sistem

İndirme sisteminde önemli değişikliklere giden Rapidshare, ücretsiz kullanıcılara ve abonelerine kolaylık sunuyor. Yeni sistemin nasıl çalıştığını açıklıyoruz.

CAPTCHA sistemini kaldıran Rapidshare, bu hafta içerisinde indirme yöntemlerine önemli yenilikler getirdi. Ücretsiz kullanıcılara tanınan dosya yükleme ve indirme boyutunu 2 katına çıkaran Rapidshare ile artık ücretli üye olmadan da 200 MB büyüklüğe kadar dosya yüklemek ve indirmek mümkün. İndirme hızını ücretsiz kullanıcılar için 500 Kbps seviyesine sınırlayan Rapidshare, buna karşı bekleme sürecini de ortadan kaldırdı.

Premium Üyeler Unutulmadı

Rapidshare aboneleri de, indirme kapasitesindeki artışın keyfini yaşıyor. Daha önce paralel indirmeleri kısıtlanınca üzülen ücretli kullanıcıların yüzü, iki kat artarak günlük 10 GB'a çıkan indirme limitiyle gülüyor. Üstelik bir gün kullanılmayan limit, diğer güne aktarılarak 50 GB'a kadar tasarruf sağlanıyor.

Son bir yenilik de, günlük alımlar için yapıldı. Yaz boyunca 2 günlük ücretli hesap alanlar, aynı fiyata 3 gün Rapidshare hesaplarını kullanabilecek.

Resim Dostya:


...:::admin Uyenin İmazsı :::...


ŞİFRE:www.bekescocuk.ucoz.com




by
 
BeKeSCoCuK FoRuM » °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸Bilgisayar & Donanım,`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø » Network ve internet » Rapidshare Yeni Sistem (Rapidshare Yeni Sistem)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: