[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: admin, (BeKeSCoCuK)  
BeKeSCoCuK FoRuM » °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸Resim Dünyasi,`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø » ARABA RESİMLERİ » Kamyon kasasından yüzme havuzu..!!! (Kamyon kasasından yüzme havuzu..!!!)
Kamyon kasasından yüzme havuzu..!!!
Tarih: Cu, 05 June 09, 09.26.08 | Mesaj # 1
admin
 
Forum kurtarıcısı
Profil Mesajı
Administrators
Online:
Devre Dışı
Bilgiler
Üyelik tarihi:
Yaş:
Mesajlar: 419
Konuları: 419
 
 
Karizma
Rep Gücü : 10
Rep Puanı : 20168
Rep Seviyesi :
Seviye: 55
Aktiflik: 1149 / 1642
Güç: 2089 / 9347
Deneyim: 74%
Teşekkürlerim
Ödüller: 1 +
Kariyer: ± Rep: ±
İletisim
 
 
Kamyon kasasından yüzme havuzu..!!!

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, bir şantiyede çalışan işçiler ve şoförler, sıcaktan bunalınca serinlemek için ilginç bir yöntem buldular. Kum taşımada kullanılan damperli yekpâre kamyonların arka kapak kısmını silikonla sızdırmaz hale getiren işçiler, yer altından çıkan artezyen suyu ile kasayı doldurup, öğle tatillerinde kamyonda yüzüyorlar.

Serinlemek için kamyon kasasından kendilerine havuz yapan
kamyoncular, "Herkes Antalya, Bodrum gibi tatil yörelerinde serinlerken biz de işimizin başında, kendi yöntemimizle serinliyoruz" dedi.

Çalışırken akıllarına çalıştıkları kamyonun kasasını havuza dönüştürme fikri geldiğini ve bunda başarılı olduklarını söyleyen işçiler, şu günlerde çok mutlular. Artan sıcaklardan dolayı çalışmakta zorluk çektiklerini ifade eden çalışanlar, "Küresel ısınma bizi de etkiledi. Bu yüzden öğle tatilinde, akşam iş bitiminde, vardiyalı olarak kendi yöntemimizle yaptığımız havuzda serinliyoruz. Kasaya 5 er kişi giriyoruz, yarım saat serinleyip çıkıyoruz" dediler.

Yaptıkları havuzun küçük olmasından dolayı hep birlikte serinleyemeyen kamyoncular dönüşümlü olarak kasada yüzüyorlar. Yan kapakları olmayan, arka kapağına da silikonlu köpük sıkarak suyun dışarı akmasını engelleyen kamyoncular, havuzlarına hijyenik açıdan da güveniyorlar. Yer altından çıkarttıkları temiz suyla doldurdukları kamyon kasasında serinleme keyfine ulaşan kamyoncular artık sıcaklardan şikâyetçi olmuyorlar..

Resim Dostya:


...:::admin Uyenin İmazsı :::...


ŞİFRE:www.bekescocuk.ucoz.com




by
 
BeKeSCoCuK FoRuM » °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸Resim Dünyasi,`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø » ARABA RESİMLERİ » Kamyon kasasından yüzme havuzu..!!! (Kamyon kasasından yüzme havuzu..!!!)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: